About Ray’s Guitar Repair House

 
 Mijn naam is Raymond Maassen, mensen noemen mij al gauw Ray en zo is de naam Ray’s Guitar Repair House ontstaan.
Al vanaf mijn jonge jaren speel ik gitaar en techniek is de rode draad in mijn leven. Ik heb bij veel verschillende bedrijven gewerkt en altijd stond de techniek centraal. De ene keer was het de werktuigbouwkunde en dan weer elektro-koeltechniek, machinebouw of werkte ik als storingsmonteur. In al deze disciplines heb ik diploma’s behaald. Mijn schoolopleiding tot meubelmaker en andere opleidingen komen nu zeker van pas. Deze opleidingen, mijn meer dan 35 jaar werkervaring, de drive om problemen op te lossen en mensen blij aan het (bas)gitaarspelen te krijgen, komen nu mooi bij elkaar.
Door mijn hobby ben ik mij gaan verdiepen in de techniek van gitaren.
Zo ben ik in contact gekomen met Pieter Fillet van The Axpert. Hij is een gerenommeerde luthier. Om mijn kennis en techniek op een hoger niveau te krijgen ben ik bij hem een intensieve opleiding gaan volgen. De opleiding is specifiek gericht op gitaarbouw en -reparatie.
 Mijn hobby is uitgegroeid tot een serieuze baan. Sinds 2014 heb ik een professioneel werkplaats-atelier. 
Hier werk ik dagelijks aan de gitaren die mij zijn toevertrouwd. Elke gitaar is voor mij een opdracht waar ik met passie, liefde en toewijding aan werk. 
 Alle reparaties worden professioneel door mij uitgevoerd. 
Geen reparatie is voor mij te gek of ik weet er wel een oplossing voor. Dit kan door gebruik te maken van speciale gereedschappen en machines. De kwaliteit is op hoog niveau en alles is maatwerk. Ik ga voor het Wow-effect!!
 Bij Ray krijgen de (bas)gitaar en jij net even wat meer zorg en aandacht.   
Service staat bij mij boven aan, het is niet zomaar even wat onderdelen vervangen en afstellen. Daarbij krijg je ook volledige garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij mij is het motto: alles waar “te” voor staat is niet oké, behalve tevreden. Ben je door wat voor reden niet tevreden kom dan terug, dan zorg ik dat je tevreden wordt!!
Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Mijn klanten zijn altijd welkom.
Samen maken we een tijdsafspraak en dan bespreken we welke werkzaamheden er nodig zijn en de kosten die er aan verbonden zijn. Meestal kun je na een aantal dagen je gitaar al weer ophalen.
 Op Facebook of Instagram kun je diverse recente reparaties bekijken. Klik op de buttons onder aan de pagina.
Ray’s Guitar Repair House 
 Algemene voorwaarden  I  KVK nummer : 60993774  I   Privay policy  I  Service & Contact 
Copyright © 2014 Ray’s Guitar   I   Designed & Created  by Ray’s Guitar  I  Alle rechten voorbehouden

Ray’s Guitar Repair House – Bass & Guitar Specialist